Alexandru Băişanu a anunţat începerea activităţii Forţei Naţionale în judeţul Suceava

Alexandru Băişanu a anunţat începerea activităţii Forţei Naţionale în judeţul Suceava
luni, 9 decembrie 2019 Partidul Forța Națională
In Știri
DISTRIBUIȚI

Imagine: Alexandru Băişanu alături de Florin Țibichi (stânga) și Ovidiu Slușariuc (dreapta)

Deputatul Alexandru Băişanu a anunţat, la finalul săptămânii trecute, că Partidul Forţa Naţională şi-a început activitatea în judeţul Suceava. Alexandru Băişanu, vicepreşedinte naţional al Forţei Naţionale, i-a prezentat în cadrul unei conferinţe de presă pe doi suceveni care fac parte atât din conducerea naţională a partidului, cât şi la nivelul municipiului Suceava. Băişanu a spus că suceveanul Florin Țibichi, de profesie inginer IT, este vicepreşedinte la nivel naţional al Forţei Naţionale, acesta urmând să aibă responsabilităţi pentru Regiunea de Nord-Est. De asemenea, el l-a prezentat şi pe preşedintele Organizaţiei Municipale Suceava a Forţei Naţionale, fostul şef al Poliţiei Burdujeni şi fost rugbist de performanţă şi component al echipei naţionale de rugby, Ovidiu Sluşariuc.

Alexandru Băişanu a amintit că Forţa Naţională este un partid naţionalist, înfiinţat de el împreună cu foştii miniştri Teodor Meleşcanu şi Graţiela Vasilescu. Băişanu a subliniat faptul că după înfiinţarea acestei formaţiuni politice, peste 90% din filialele şi membrii ALDE Suceava, filială pe care a condus-o, i s-au alăturat în Forţa Naţională.

El a explicat că această formaţiune politică a fost înfiinţată deoarece a considerat că România este singura ţară din Europa care nu are un partid naţionalist, care să cultive valorile naţionale ale poporului român. „În comparaţie cu celelalte ţări din Europa, care au anticorpi, România nu are anticorpi în politică. Iar menirea acestui partid este acela de a demonstra românilor că au rămas în continuare români, că ţara în care trăim trebuie să fie una unită, nu bazată pe intrigi, pe ură şi defăimare. Ne dorim ca România să fie o ţară demnă în faţa tuturor celorlalte state. Ne dorim ca în România politicienii să aibă demnitate, putere, forţă şi capacitate de a lupta pentru ţara care le-a oferit posibilitatea să ajungă în funcţii înalte”, a spus Alexandru Băişanu.

 

Băişanu propune un pact al partidelor din Suceava pentru a susţine un candidat comun pentru primăria municipiului reşedinţă de judeţ

Liderul FN Suceava a precizat  că este absolut necesar ca în politica românească să apară oameni noi, curaţi, care au în spate experienţă şi care au capacitatea de a exprima şi politic valorile pe care se bazează, în slujba cetăţenilor. Alexandru Băişanu consideră că nici stânga şi nici dreapta românească nu au reuşit să convingă poporul român de valabilitatea proiectelor pe care le-au propus, „multe dintre ele fiind mincinoase, dacă nu de râs”. Alexandru Băişanu a spus că noul partid va veni cu un program naţional, bazat pe dezvoltarea neamului românesc, începând cu tineretul, cu educaţia, dar şi pe infrastructură, sănătate, cultură, naţionalism şi patriotism. El a subliniat că Forţa Naţională nu este un partid de stânga, de dreapta sau de centru, „ci suntem un partid naţionalist, de reconstrucţie naţională, având la bază valorile acestui popor”. Alexandru Băişanu a precizat că Forţa Naţională va participa la următoarele alegeri locale şi parlamentare. Pentru Suceava, el a propus un pact, o alianţă între partide, pentru a susţine un candidat comun care să se lupte cu şanse reale cu actualul primar, Ion Lungu.

(sursa monitorulsv.ro)

 

 

DISTRIBUIȚI