Comunicat de presă – Partidul Forța Națională

marţi, 22 octombrie 2019 Partidul Forța Națională

Urmare a unor comunicate apărute în spaţiul public, conducerea legală a partidului Forţa Naţională face următoarele precizări:

Partidul Forţa Naţională apreciază că se alătură şi sprijină partidul un număr tot mai mare de cetăţeni ai României, care sunt interesaţi de platforma civică şi politică promovată;

Partidul Forţa Naţională se constituie ca o alternativă la partidele politice tradiţionale şi militează pentru modernizarea României, reforma marilor sisteme publice,pentru întărirea coeziunii sociale şi stabilităţii politice în interesul tuturor românilor din ţară şi diaspora;

Partidul Forţa Naţională în prezent poartă negocieri individuale cu actuali parlamentari din întreg spectrul politic în vederea constituirii unui grup politic patriotic în Parlamentul României;

Partidul Forţa Naţională precizează ferm că singura conducere a formaţiunii politice, în măsura să comunice în numele partidului, este formată din CRISTIAN COSTACHE – preşedinte al partidului, GHEORGHE POPESCU – preşedinte fondator de onoare şi MIRCEA GĂINUŞĂ – secretar general, conform Sentinţei civile nr. 9/DEC/P din data de 05.02.2019 pronunţată de Tribunalul Bucureşti – Secţia a IV-a Civilă în dosarul nr. 36952/3/2018.

Partidul Forţa Naţională precizează că poziţiile şi comunicatele susţinute de domnul deputat Remus Borza sunt expresia unor demersuri sau puncte de vedere personale şi nu reprezintă poziţia oficială a partidului;

Partidul Forţa Naţională precizează totodată că domnul REBEGA LAURENŢIU nu este, şi nu a fost niciodată membru al partidului.

CRISTIAN COSTACHE
Preşedinte al partidului Forţa Naţională