Forța Națională, apel către români: Aveţi dreptul şi FORŢA! Daţi o palmă partidelor actuale!

Forța Națională, apel către români: Aveţi dreptul şi FORŢA! Daţi o palmă partidelor actuale!
vineri, 14 august 2020 Partidul Forța Națională
In Știri
FNATIONALA-4
DISTRIBUIȚI

Partidul Forța Națională transmite un mesaj către români.

‘TREZEȘTE-TE ROMÂNIA!

Un scuipat în față simt de la Rareș Bogdan, când văd că-i vrea arestați pe necredincioșii COVID, nu pe interlopii păziți de poliție.

Ca și clujean, spun că dacă Rareș Bogdan vrea să dovedească patriotismul care-l arăta, înainte să intre în politică și să se lepede de demagogia în care se scaldă de-un an, de când face politică, ar trebui să plece din PNL și să demonstreze prin fapte cǎ este patriot.

Ca cineva care în 2009, a votat „România bunului simț” a lui Crin Antonescu,  împotriva hoției și înfrățirii lui Băsescu cu Bercea Mondialu, mă doare stomacul, că după 11 ani, de când ne dorim să schimbăm politica, PNL face fix la fel ca Băsescu acum 11 ani. Traseismul. Înfrățirea cu interlopii. Băgarea sub preș a adevărului.

Sǎrman de tine popor român! Au ajuns interlopii sǎ conducǎ ROMÂNIA, cot la cot cu scursurile politice care chipurile guverneazǎ dar le pupǎ ghiulul! Apelul meu: românii să dea vot de protest, împotriva partidelor mari!

Să dea astfel o palmă politici actuale! Palma cu care ne ștergem scuipatul pe care partidele care conduc România ni-l aruncǎ în față zilnic!

Votaţi FORȚA NAȚIONALĂ, iar dacă nu pe noi,  oricare alt partid mic, pentru a da un semnal că poporul votează, dar NU MAI SUSȚINE MIZERIA PARTIDELOR MARI.

Scopul fiecǎrui partid este sǎ ajungǎ la guvernare, dar nu oricum. Omul politic pe care-l apreciez cel mai mult, modelul meu de patriotism, identitate naţionalǎ, demnitate, curaj şi moralǎ creştinǎ, Seniorul Corneliu Coposu, spunea cǎ, ȋn politicǎ,  ”Negociem orice, dar NU NEGOCIEM PRINCIPII!”. Principalul obiectiv al partidului FORȚA NAȚIONALĂ este ca interesele românilor în UE să fie ascultate, sǎ se audǎ vocea poporului, dar este greu, căci sunt alte interese, mai mari, iar politicienii noștri sunt preșul UE.

Am fost ales de cǎtre colegii mei sǎ conduc acest partid pentru credinţa mea ȋn Dumnezeu şi ȋn poporul român. Ȋnsǎ, aşa cum spunea şi sfântul apostol Iacov, „credinţa fǎrǎ de fapte este moarte.” Spre deosebire de USR, care a venit cu mesajul cǎ vor o schimbare radicalǎ a modului ȋn care se face politicǎ ȋn România şi au sfârşit prin a adopta cele mai detestate metode de clientelism politic şi nepotism, FORŢA NAŢIONALǍ doreşte sǎ demonstreze prin FAPTE nu prin vorbe cǎ va schimba RADICAL modul de a face politicǎ.

Vrem o schimbare realǎ ȋn vieţile noastre? Schimbarea adevǎratǎ trebuie sǎ ȋnceapǎ cu fiecare dintre noi! Mǎ adresez ȋn primul tinerilor, care au tot viitorul ȋnainte:

Implicaţi-vǎ şi hotǎrâţi-vǎ singuri soarta! Nu-i mai lǎsaţi pe alţii sǎ stabileascǎ limitele drumului pe care-l veţi urma ȋn viaţǎ! Ieşiţi la vot şi daţi un vot de protest ȋmpotriva partidelor care se cred ȋndreptǎţite sǎ-şi batǎ joc de viitorul vostru! Aveţi dreptul şi FORŢA sǎ vǎ hotǎrâti singuri soarta! Voi sunteţi FORŢA NAŢIONALǍ! Aveţi dreptul şi obligaţia SǍ FIŢI SUVERANI, adicǎ sǎ fiţi liberi sǎ dispuneţi de soarta voastrǎ! Nu vǎ mai alegeţi conducǎtori care nu-şi iubesc ţara şi poporul! Votaţi FORŢA NAŢIONALǍ sau orice alt partid mic şi daţi o palmǎ partidelor actuale care, pentru a-şi proteja interesele de grup, fac ȋnţelegeri transparticine, cǎlcând ȋn picioare interesul naţional şi al cetǎţenilor.

Toate partidele care au parlamentari ȋn parlamentul european au o atitudine de slugǎ, de vasali, fǎrǎ sǎ ȋncerce mǎcar sǎ mimeze apǎrarea drepturilor şi intereselor naţiunii române. Ruşine!   Căci România este bătaia de joc a UE, când UE promovează drepturile bunicilor gay, în loc să promoveze dreptul României de a fi în Schengen.

Nu mă pretind instanță morală, nu consider că vorbele mele trebuie să cutremure oamenii, fac politică și deci sunt parte, răspunzător.  Sunt însă sătul de felul ǎsta de politică. Şi vreau pentru copii noştri sǎ construim o ţarǎ suveranǎ, independentǎ, unitǎ şi puternicǎ.

Cred într-o ROMÂNIE SUVERANĂ în Europa, cred că România are resurse umane, naturale excepționale și își poate decide singură calea cea mai bună de urmat. Cred că la baza societății stă familia, că tradițiile și cultura noastră ne definesc ca popor și trebuie să le promovăm cu mândrie. Și cred că avem un viitor bun ca națiune, dar trebuie să avem curajul să ni-l urmăm.

Cred că România are nevoie de un proiect național și de politicieni încrezători, onești și încăpățânați pentru a realiza acest proiect, într-o lume în care interesele celor mari, mereu vor căuta să-i supună pe cei mici. Cetǎţenii români așteaptă ca liderii politici să vinǎ cu soluții, variante şi direcții noi şi să și le asume. Românii au nevoie, acum mai mult decât oricând, de lideri care să le ofere SPERANȚĂ.

Dacă cei care au ieșit în 10 august în stradă, ar ieși din nou, să atace înfrățirea poliției cu interlopii și ar da un vot de protest, împotriva partidelor mari, am scutura clasa politică.

Dacă cei care au ieșit în stradă în 10 august, ar ieși din nou, să strige că România este nedreptățită în UE față de statele vestice și transformată în piața de desfacere a produselor europene și în exportator de forță de muncă, ne-am câștiga respectul UE.

Rareș Bogdan! este valabil și pentru tine – cel care te înveleai cu tricolorul – și care acum schimbi vorba și întorci privirea, ca să te faci că nu simți mirosul mizeriei și a promisiunilor batjocorite’, transmite Naş Sorin-Valeriu, președinte Forța Națională, într-un comunicat de presă.

 

 

DISTRIBUIȚI