Forța Națională – Manifest politic: Trezește-te România

Forța Națională – Manifest politic: Trezește-te România
miercuri, 29 aprilie 2020 Partidul Forța Națională
In Știri
DISTRIBUIȚI

Ȋn urmă cu şase săpămâni, pe 14 martie, cu sprijinul nemijlocit al așa-ziselor partide de opoziție, țara era abandonată total ȋn mâinile guvernului liberal avându-l ȋn frunte pe Ludovic Orban, guvern care tocmai fusese demis pentru incompetență cu câteva săptămâni ȋnainte.

Având ca unic argument faptul că România se afla la ȋnceputul epidemiei de COVID-19, partidele parlamentare au votat noul guvern (identic cu cel demis), voturile PSD fiind decisive pentru învestirea guvernului, după ce mai mulți parlamentari liberali au absentat.

Ȋn acest fel, cei care au votat guvernul, au devenit complici și au validat astfel ȋncălcarea flagrantă a Constituției de către președintele Klaus Werner Iohannis care, prin desemnarea ȋncă odată a lui Ludovic Orban pentru funcția de premier, a demonstrat că pentru el, ignorarea deciziilor Curții Constituționale și a legilor țării ȋn ansamblu, este un mod de viață. La rândul lor, parlamentarii care au votat guvernul Orban 2 au ȋncălcat jurământul depus la ȋnceperea mandatului, deschizând ȋn acest fel ușa către cea mai devastatoare criză, criza de ȋncredere.

 

Citește AICI tot MANIFESTUL POLITIC al FORȚEI NAȚIONALE

 

(sursa: dcbusiness.ro)

DISTRIBUIȚI