FORŢA NAŢIONALĂ somează PNL: Nu mai umiliţi pensionarii!

FORŢA NAŢIONALĂ somează PNL: Nu mai umiliţi pensionarii!
miercuri, 5 august 2020 Partidul Forța Națională
In Știri
DISTRIBUIȚI

Partidul FORŢA NAŢIONALĂ, cu respectul cuvenit celor care prin muncă şi multe privaţiuni au scos România din înapoiere şi şi-au crescut copiii cu credinţa că la bă­trâneţe se vor bucura de respect, denunţă mo­dul în care toate partidele parlamen­tare umilesc milioanele de români care au muncit cinstit.
Partidul FORŢA NAŢIONALĂ constată cu durere că legile votate de Parlamentul României nu sunt respectate de Partidul Antinaţional Liberal, că arbitrariul şi ser­vilismul faţă de interesele străine stau la baza terfelirii muncii părinţilor, bunicilor şi străbunicilor noştri. Domnilor ”Antina­ţio­nali Liberali”, nu mai minţiţi cu neruşinare şi încetaţi să-i batjocoriţi în mod cinic şi nemilos pe români. România are resursele financiare necesare pentru creşterea pensiilor la cel puţin nivelul mediu din Uniunea Europeană. Sunteţi pro-europeni numai din punct de vedere al propriilor interese, în rest, îi amăgiţi pe români că lucraţi pentru ei şi în schimb elaboraţi acte normative prin care inventaţi categorii de privilegiaţi, de profitori şi îmbuibaţi.
Guvernul şomerului ”Sică mandolină” şi partidele din opoziţie continuă să distrugă prezentul României şi să îi submineze viitorul, de aceea FORŢA NAŢIONALĂ consideră că actuala clasă politică – cea care a ruinat România în cei 30 de ani de alternanţă la guvernare trebuie – să dispară de pe eşicherul politic românesc.
Partidul FORŢA NAŢIONALĂ, partid de gândire exclusiv românească, nu un partid ”pivot” coordonat din afara ţării sau de forţe oculte din interior, este singura so­luţie de salvare a ţării, întrucât are pro­grame economice şi sociale viabile, şi ştie să identifice surse de finanţare pentru du­blarea alocaţiilor copiilor, majorarea pen­siilor, investiţii, crearea de noi locuri de mun­că şi specialiştii care să implementeze aceste soluţii de salvare naţională.
A sosit momentul să fiţi români, nu slugi la străini!

Gheorghe Popescu, preşedinte fondator de onoare al Partidului Forţa Naţională

DISTRIBUIȚI