USR preia pe nemestecate directive străine și promovează valori neromânești ȋncercând să distrugă valorile naţionale. Apel către tineri!

USR preia pe nemestecate directive străine și promovează valori neromânești ȋncercând să distrugă valorile naţionale. Apel către tineri!
marţi, 21 iulie 2020 Partidul Forța Națională
In Știri
DISTRIBUIȚI

Partidul Forța Națională face apel la tinerii României  ca în alegerile care vin să nu mai voteze nici „dreapta”, nici „stânga” ” și mai ales, să sancționeze USR, cea mai mare dezamăgire politică recentă, printr-un vot de protest care să-i trezească pe așa-zișii „noi” politicieni, susține președintele Partidului Forta Natională, Sorin-Valeriu Naș.

Argumentele Forței Naționale pentru solicitarea unui vot de protest al tinerilor, sunt:

  1. 1. USR promovează  valori neromânești , ca propaganda homosexuală, LGBT.

Subiecte așa zis occidentale, devenite obsesie a „noilor” politicieni, USR-iști, sucesc mintea și răstoarnă valorile tinerilor, care ajung să creadă că ce-i explicit încurajat public, este implicit bine și creștinește.

Poporul român este ȋngăduitor şi a acceptat că fiecare-i liber să facă acasă la el, ce și cu cine crede, deși nu-i creștinește. Dar asta nu ȋnseamnă că acceptă să-i distrugi valorile strămoşeşti.

  1. 2. USR este complice cu „stânga și dreapta” la acţiunea de distrugere a tradiţiilor şi a familiei creştine. Dan Barna şi USR a fost principalul pion al propagandei antinaţionale privind introducerea educaţiei sexuale ȋn şcoli ȋncepând cu ȋnvǎţamântul preşcolar. Deşi nu are copii el ne dǎ lecţii, nouǎ românilor, cum trebuie sǎ ne educǎm copiii. Tot aşa cum Orban şi Câţu, care n-au produs ȋn viaţa lor un leu ȋn calitate de antreprenori,  dau lecţii ȋntreprinzǎtorilor români cum sǎ-şi gestioneze afacerile. Este oare o coincidenţǎ faptul cǎ majoritatea statelor Uniunii Europene sunt conduse de persoane care nu au copii deşi nu se mai aflǎ la prima tinereţe?(Germania, Franţa, Olanda, Belgia, România, majoritatea comisarilor Comisiei europene, etc.)

USR este părtaș la înșelăciunea la care dreapta și stânga sunt capi, dar USR a devenit părtaș prin promovarea intereselor strǎine, antinaţionale și prin asta a devenit chiar mai rău decât „dreapta și stânga” de la care, după 30 de ani, poporul nu mai are așteptări.

Deși USR-ul a fost principalul beneficiar al referendumului pentru justiție, s-a ales praful și de acest referendum, iar voința românilor a rămas iar înșelată, altele fiind acum prioritǎţile USR, priorități dictate din afara ţării (distrugerea valorilor româneşti, a credinţei creştine, a familiei, a capitalului românesc).

Români, ce viitor credeţi cǎ veţi avea dacǎ votaţi astfel de partide, antinaţionale?

Simţiţi cǎ trebuie sǎ protestaţi? Cel mai simplu şi mai eficient protest este votul. PSD şi PNL sunt ȋn cǎdere liberǎ ȋn sondaje. Ȋnsǎ voturile nu trebuie sǎ meargǎ spre un partid ca USR care se prezintǎ ca un partid care promoveazǎ un nou mod de a face politicǎ dar a sfârşit prin a adopta aceleaşi nǎravuri şi metode de promovare a intereselor de clan ca cei pe care-i criticau pânǎ mai ieri.

Forţa Naţională este singurul partid care apǎrǎ, prin toate pârghiile care le are la ȋndemânǎ, valorile naţionale, cultura şi educaţia creştinǎ, familia, capitalul românesc. Orice vot câștigat de Forța Națională reprezintǎ o cale de îndreptare în politică și dovada că le-a „intrat puțin morcovul” politicienilor; evident exprimarea este neacademică, dar trebuie vorbit pe limba pe care politicienii noștri o pot înțelege ușor.

Votul pentru Forța Națională este un vot protest.  Forța Națională nu caută să ajungǎ la guvernare ca să vândǎ măști la suprapreț cum este obiceiul acum.

Forța Națională caută să stârnească interesul tinerilor și să le amintească că sunt valori naționale care merită susținute și pe care deopotrivă „vechii” și „noii” politicieni, „dreapta” și „stânga” le batjocoresc sau le neglijează.

Nici stânga, nici dreapta! Ȋn primul rând România!”, susține președintele Forței Naționale.

 

(sursa: stiripesurse.ro)

 

DISTRIBUIȚI