Premieră NEGATIVĂ în România. Sorin Naş (Forţa Naţională): DEZASTRU! Se distruge TOT ce s-a construit după Revoluţie

Premieră NEGATIVĂ în România. Sorin Naş (Forţa Naţională): DEZASTRU! Se distruge TOT ce s-a construit după Revoluţie
luni, 22 iunie 2020 Partidul Forța Națională
In Știri
FNATIONALA-4
DISTRIBUIȚI

Sorin Naş, preşedintele Forţa Naţională, atrage atenţia asupra faptului că, dacă nu se vor lua măsuri urgente, vom asista în România la o premieră negativă. 

“De exemplu domeniul horeca. Este unul dintre domeniile cele mai importante atât pentru susţinerea bugetului de stat, întrucât din acest domeniu se asigură zilnic încasări la buget, ca urmare a încasării TVA-ului plătit de consumatorul final. O încasare sigură şi zilnică din tot acest circuit al bunurilor şi serviciilor oferite. Nu vedem care est logica opririi unui astfel de domeniu important ca, de altfel, şi a celorlalte domenii, întrucât se realizează doar o scădere a încasărilor la buget. Rezultatul fiind unul de distrugere a economiei.

Or dacă nu vii cu soluţii de restabilire a acestui echilibru, atunci vom intra într-o criză cu efecte dezastruoase atât în plan social cât şi economic, în primul rând printr-o creştere a numărului de şomeri. Vom asista şi la o premieră: la distrugerea clasei de mijloc care a fost greu construită în aceşti ani, întrucât în horeca s-a creat mare parte din clasa mijlocie a României. Vom asista la o multitudine de patroni şomeri, care nu vor beneficia nici de ‚avantajele’ oferite de perioada de şomaj“, a explicat Sorin Naş.

 

VIDEO:

(sursa: dcnews.ro)

 

DISTRIBUIȚI