Problema Schengen. Sorin Naș (Forța Națională): În Parlament asistăm la un teatru de prost gust! E blat!

Problema Schengen. Sorin Naș (Forța Națională): În Parlament asistăm la un teatru de prost gust! E blat!
vineri, 28 august 2020 Partidul Forța Națională
In Știri
schengen
DISTRIBUIȚI
Sorin-Valeriu Naș, liderul partidului Forța Națională, candidat pentru Primăria Cluj-Napoca, a vorbit la interviurile DC News despre ce poate să facă România privind drepturile și libertățile cetățenilor în UE. 

Liderul partidului Forța Națională și candidat la Primăria Cluj-Napoca, Sorin Naș, a spus la interviurile DC News ce poate face România pentru a rezolva problema „Schengen”.

„Peste 64% dintre români consideră că UE ne impune valori neromânești precum promovarea drepturilor minorităților sexuale, care în viziune UE reprezintă valori UE, dar pe de altă parte nu suntem primiți în Schengen și suntem blocați de țări care beneficiază de piețe de desfacere în România, precum Olanda”, a dezvăluit Sorin Naș la interviurile DC News.

În continuare, liderul partidului Forța Națională a precizat că partidele ar trebui să lupte cot la cot pentru interesele României. În schimb, în prezent, spune Sorin Naș, vedem un „teatru de prost gust”.

„E nevoie ca partidele parlamentare să demonstreze prin fapte, nu prin vorbe, că se luptă pentru interesele României. Să facă un front comun, indiferent că sunt de stânga, de dreapta… trebuie să ne unim forțele. În momentul de față, observăm că sunt partide, chiar din cele mari, care nu au o linie clară pe care vor merge. Mă refer la PSD”, a mai spus candidatul la Primăria Cluj-Napoca.

„În Parlament asistăm la un teatru scurt, de prost gust, în care observăm un blat transpartinic”, a precizat Sorin-Valeriu Naș.

DISTRIBUIȚI