REȊNTOARCEREA LA NORMALITATE

REȊNTOARCEREA LA NORMALITATE
vineri, 20 noiembrie 2020 Partidul Forța Națională
In Comunicate de presă
haos
DISTRIBUIȚI

Trăim într-un haos generalizat, în care partidele, aflate ȋn plinǎ campanie electoralǎ, se învinuiesc reciproc pentru problemele pe care nu sunt în stare să le rezolve, în timp ce mǎsurile de restrângere a drepturilor și libertăților cetățeneşti, instituite cu ȋncǎlcarea prevederilor constituţionale, se ȋnmulţesc pe zi ce trece. Lumea s-a săturat de actuala clasǎ politică şi vrea altceva dar, din păcate, niciun partid nu a demonstrat cǎ poate fi o alternativă viabilă și garanția unei schimbări radicale a modului în care se face politică în România. Pe tot parcursul acestui an, prin votul lor, au călcat în picioare toate drepturile și libertățile consființite de Constituție. Ne-au atacat valorile naționale, credința, cultura și educația creștină, copiii și bătrânii.

Toate măsurile restrictive de drepturi și libertăți instituite pe parcursul stării de alertă, de către Guvernul României în temeiul Legii nr. 55/2020, sunt neconstituționale. Această lege este neconstituițională în întregime și reprezintǎ principala cauzǎ a haosului  ȋn care trăim, cu consecinţe tragice, de genul celei de la Spitalul Judeţean Piatra Neamţ, dar pentru care, ca de obicei, nu va răspunde nimeni. În Constituţia României nu este prevǎzut nicǎieri termenul de „stare de alertǎ”. Legea nr. 55/2020 stabilește doar cadrul general privind instituirea stării de alertă și de restrângere a unor drepturi și libertăți, însă deleagă guvernului dreptul de a institui, prin hotărâre de guvern, aceste restricţii, dar nu prin lege, aşa cum prevede art. 53 din Constituţie. Pe de altă parte, partidele parlamentare au votat aceastǎ lege ca fiind o lege organicǎ, ori art. 73 alin(3) din Constituţie prevede cǎ prin lege organicǎ se reglementeazǎ regimul stării de asediu şi al stării de urgenţă şi nicidecum regimul stǎrii de alertǎ. Scopul legii a fost de a redenumi starea de urgenţǎ ca „stare de alertǎ” astfel ȋncât sǎ poatǎ fi evitat votul Parlamentului ȋn cazul instituirii unor restricţii, iar guvernul sǎ poatǎ hotǎrâ oricând, orice restricţii, dupǎ bunul plac.

Absolut toate restrȋngerile de drepturi şi libertǎţi dispuse ȋn perioada stǎrii de alertǎ sunt neconstituţionale, iar aceste mǎsuri au dus la pierderea de vieţi omeneşti.

Guvernul ȋnchide toate activitǎţile dar vrea alegeri pe 6 decembrie, cu orice preț. Chiar cu prețul vieții a mii de cetățeni.

Acești politicieni nu te reprezintă! Își doresc puterea pentru ei ȋnşişi. Au sădit în rândul populației frica, iar individualismul, egoismul, minciuna, hoţia, ura, dezbinarea şi desfrânarea sunt noile „valori” impuse de cei ce ne conduc. Au pornit o campanie pentru a ne șterge cultura și identitatea, pentru a ne mistifica istoria, pentru a ne interzice sărbătorile creștine, pentru a ne șterge valorile și a ne îndoctrina copiii, pentru a ne alunga de la locul de muncă, pentru a stopa orice posibilitate de a realiza un venit cinstit, prin muncă, pentru familiile noastre, interzicând până și piețele publice şi creând cea mai devastatoare crizǎ din istoria ţǎrii, criza de ȋncredere.

Cetǎţenii nu mai sunt interesaţi de politici de stǎnga sau de dreapta. Ȋi ȋngrijoreazǎ ziua de mâine şi viitorul copiilor lor. Ȋn prezent nu conteazǎ doctrina polticǎ a celor care conduc destinele ţǎrii. Deviza momentului ar trebui sǎ fie: „Nici stânga, nici dreapta! Ȋn primul rând românii şi România!”

Perpetuarea stǎrii de alertǎ nu va face altceva decât sǎ agraveze problemele din societate, va conduce la sporirea fricii și la dezbinarea cetǎţenilor, la ură, la egoism și minciună, iar revenirea la NORMALITATE nu se poate face decât fie printr-un vot de protest la adresa actualelor partide parlamentare pe 6 decembrie, fie prin revoltǎ popularǎ, la fel ca ȋn decembrie 1989.

Viața pe care o trăim este rezultatul alegerilor pe care le facem. Dumnezeu ne-a dat libertatea de a alege între bine şi rău. Viitorul nostru depinde doar de noi, de modul în care alegem.

E nevoie de schimbare, dar schimbarea trebuie să înceapă cu fiecare dintre noi. Schimbarea trebuie să înceapă în primul rând prin modul în care ne alegem conducătorii.

Te-ai săturat să trăiești într-o lume plină de superficialitate și abuzuri, de restricții și lăcomie, de minciună și de ură, de trădare și dezinformare și în care interesul personal sau de grup este mai important decât viața cetățeanului?

 

Îți dorești altceva?

Ți-e dor să te întorci la normalitate?

 

Atunci e timpul să faci o schimbare! Pentru binele tău și al familiei tale!

 

Pe 6 decembrie ALEGE ALTFEL!

 

Sorin-Valeriu Naş

Președinte FORȚA NAȚIONALĂ

DISTRIBUIȚI