REVOLUŢIE la Cluj. Ce se întâmplă cu primăria. Sorin Naş: Asta au cerut oamenii!

REVOLUŢIE la Cluj. Ce se întâmplă cu primăria. Sorin Naş: Asta au cerut oamenii!
marţi, 15 septembrie 2020 Partidul Forța Națională
In Știri
DISTRIBUIȚI
În urma unui sondaj a reieşit că oamenii îşi doresc o schimbare radicală într-unul dintre cele mai mari centre urbane ale ţării.

Un sondaj realizat de către Forţa Naţională a scos în evidenţă faptul că clujenii îşi doresc ca instituţiile publice din Cluj-Napoca să fie mutate din centrul oraşului într-o altă zonă în care să fie construit, de la zero, un nou centru administrativ cu acces rapid şi facil pentru toţi locuitorii.

“Toate instituţiile publice şi, în general, toată viaţa clujenilor este înghesuită cam într-un kilometru pătrat în centrul Clujului. Iar pentru a rezolva această situaţie – de fapt e o soluţie rezultată în urma sondajului, deci clujenii au cerut-o – va avea loc mutarea instituţiilor publice într-o altă zonă pentru care avem în proiect să construim un nou centrul administrativ şi financiar-bancar al oraşului în care să fie mutate toate instituţiile publice centrale şi locale, şi unde accesul populaţiei să se facă rapid, facil, cu toate facilităţile aferente, inclusiv parcare şi aşa mai departe. Iar centrul vechi va deveni un centru turistic, o oază de cultură, de educaţie.

Putem face muzeu în locul primăriei”, a declarat, într-un interviu acordat DC News, Sorin Naş, preşedintele Forţa Naţională şi candidat la funcţia de primar al municipiului Cluj-Napoca.

VIDEO: 

(sursa: dcnews.ro)

 

DISTRIBUIȚI