România, LOVITĂ mai TARE decât ar putea face-o criza economică sau sanitară. Sorin Naş: Vom ajunge la haos.

România, LOVITĂ mai TARE decât ar putea face-o criza economică sau sanitară. Sorin Naş: Vom ajunge la haos.
luni, 22 iunie 2020 Partidul Forța Națională
In Știri
haos
DISTRIBUIȚI

Sorin Naş (Forţa Naţională) apreciază că România riscă să fie lovită de o criză mult mai puternică decât cea sanitară sau cea economică despre care se spune că va urma. 

“Spun asta de la începutul pandemiei: e o criză mult mai gravă decât cea economică şi cea sanitară: criza de încredere. Asistăm astăzi la această criză de încredere care se adânceşte. Dacă nu se ia în considerare această criză şi nu se lucrează la sporirea încrederii în instituţiile statului, vom ajunge foarte rău. Vom ajunge la haos. Uitaţi-vă ce se întâmplă în SUA. Cine credea, acum şase luni, că în Statele Unite se pot întâmpla lucrurile care se întâmplă astăzi: manifestaţii urmate de violenţă, bătăi, vandalism, oameni care-şi fac singuri dreptate.

Şi nu trăim pe altă planetă, tot pe Pământ, iar dacă nu se iau în considerare aceste semnale… acum oamenii mai au nişte economii pe care le consumă. Dar în septembrie când nu vor mai avea bani, ce vor face acei oameni? Către ce îi împing guvernanţii?”, a declarat Sorin Naş, preşedintele Forţa Naţională.

VIDEO: 

(sursa: dcnews.ro)

DISTRIBUIȚI