STOP DISTRUGERII ROMÂNIEI

STOP DISTRUGERII ROMÂNIEI
miercuri, 15 iulie 2020 Partidul Forța Națională
DISTRIBUIȚI

FORŢA NAŢIONALĂ consideră că singura soluţie pentru ieşirea din criza generată de coronavirus şi din grava criză de încredere generată de multitudinea de situaţii de restrângere a drepturilor şi libertăţilor cetăţeneşti, este REÎNTOARCEREA LA NORMALITATE.

FORŢA NAŢIONALĂ propune tuturor partidelor să renunţe la ideea prelungirii stării de urgenţă, să lase deoparte interesele de grup şi calculele electorale (care oricum nu au nicio valoare pentru că nimic nu va mai fi ca înainte de declanşarea epidemiei) şi să resetăm întregul mod de abordare a problemelor cu care se confruntă societatea.

Să ne oprim puţin din vârtejul vieţii, să tragem aer în piept şi să ne aşezăm cu toţii la masă împreună, politicieni, antreprenori, reprezentanţi ai asociaţiilor profesionale, patronale şi sindicale, oameni de cultură şi din sport, jurnalişti şi persoane din mass-media, reprezentanţi ai cultelor şi ai societăţii civile, şi cu răbdare şi înţelepciune, punând pe primul loc interesul cetăţenilor şi al ţării şi cu respectarea strictă a Constituţiei, să găsim cele mai bune soluţii de rezolvare a problemelor şi disfuncţionalităţilor existente.

REÎNTOARCEREA LA NORMALITATE este singura soluţie prin care poate fi evitat un haos generalizat cu consecinţe dezastruoase pentru ţară. Prelungirea stării de alertă nu va rezolva epidemia de coronavirus iar respectarea unor reguli şi proceduri de convieţuire în astfel de situaţii se bazează în primul rând pe încrederea cetăţenilor în instituţiile statului. Ori tocmai perpetuarea la nesfârşit a stării de alertă şi încălcarea gravă a drepturilor şi libertăţilor cetăţeneşti a condus la această gravă criză de încredere. O prelungire a stării de alertă nu va face altceva decât să adâncească şi mai mult problemele din societate şi va distruge încrederea, unitatea şi speranţa românilor.

Cetăţenii nu mai sunt interesaţi de politici de stânga sau de dreapta. îi îngrijorează ziua de mâine şi viitorul copiilor lor. Tinerii, sportivii, artiştii dar şi marea masă a antreprenorilor nu îşi pot face în momentul de faţă niciun plan pentru viitor. în prezent nu contează doctrina politică a celor care conduc destinele ţării.

Deviza momentului este: ‘Nici stânga, nici dreapta! în primul rând românii şi România!’.

O eventuală prelungire a stării de alertă nu va face altceva decât să agraveze problemele din societate, va conduce la dezbinarea cetăţenilor şi la slăbirea suveranităţii, independenţei şi unităţii României, iar revenirea la NORMALITATE nu va putea fi înfăptuită decât prin revoltă populară, mai exact prin forţă.

De altfel, Constituţia României prevede la alineatul 1 al art. 55 că “Cetăţenii au dreptul şi obligaţia să apere România”, ori atunci când valorile naţionale, drepturile şi libertăţile cetăţenilor şi constituţia ţării sunt călcate în picioare, le revine cetăţenilor obligaţia de a apăra ţara.

# FORŢA SĂ FIE CU VOI !

 

DISTRIBUIȚI