Ziua Constituției. Meleşcanu: Nu este nimic anormal, nefiresc să te adaptezi cerinţelor vremurilor

Ziua Constituției. Meleşcanu: Nu este nimic anormal, nefiresc să te adaptezi cerinţelor vremurilor
duminică, 8 decembrie 2019 Partidul Forța Națională
In Știri
teodor_melescanu_guvern_sedinta_75592000
DISTRIBUIȚI

Teodor Meleşcanu a transmis un mesaj astăzi, de Ziua Constituției României.

 

Preşedintele Senatului, Teodor Meleşcanu, aminteşte că în urmă cu 28 de ani avea loc referendumul naţional pentru aprobarea noii Constituţii a României, subliniind că, în prezent, a apărut constant necesitatea revizuirii Legii fundamentale, arătând că nu este nimic anormal, nefiresc să te adaptezi cerinţelor vremurilor, nevoilor societăţii.

“Dintre modificările de esenţă ale noii Legi fundamentale amintesc principiul separării celor trei puteri: legislativă, executivă şi judecătorească şi principiul autonomiei şi al descentralizării în administraţia publică. De-a lungul anilor, odată cu evoluţia societăţii, a apărut constant necesitatea revizuirii Constituţiei. Nu este nimic anormal, nefiresc să te adaptezi cerinţelor vremurilor, nevoilor societăţii’, a scris Meleşcanu pe Facebook.

 

Condițiile pentru o țară puternică

Potrivit acestuia, o ţară este puternică atunci când are o Constituţie puternică, legi puternice şi bine aplicate, în concordanţă cu Legea fundamentală. Respectarea legilor este obligatorie pentru toţi cetăţenii, mai arată el.

“Consider că este o onoare să îţi iubeşti ţara, să o respecţi, să te mândreşti cu simbolurile naţionale şi să respecţi legislaţia”, a mai scris el pe reţeaua de socializare.

(sursa dcnews)

 

DISTRIBUIȚI